Grisport

Veiligheid en optimaal comfort samengesmolten in één moderne, sportieve werkschoen: dat vind je alleen bij Grisport Veiligheidsschoenen Benelux! Na kennismaking met dit innovatieve Italiaanse werkschoenenmerk wil je niets anders meer 롤러코스터 1.

De schoenen van Grisport zijn voorzien van een CE-Keurmerk en voldoen dus aan alle Europese normen, ze hebben naast een goede prijs/kwaliteit verhouding een eigentijdse uitstraling 다운로드! Er wordt gebruikt gemaakt van de nieuwste materialen en technologieën om goede veiligheid en duurzaamheid te garanderen. Grisport maakt gebruik van innovatieve materialen 다운로드. In de werkschoenen vind je dit onder andere terug door het gebruik van Vibram® zolen, Sympatex® waterdichte folies en Cambrelle® voeringen. Ook het door Grisport zelf ontwikkelde, unieke HeelSupport System® is daar een goed voorbeeld van 신명조 체 다운로드.

HielSupport System
Kenmerkend voor de meeste werkschoenen van Grisport is het HielSupport System, optisch een opvallend onderdeel van de schoen 다운로드. De verstevigde hiel absorbeert schokken, ondersteunt de enkel en de hiel zorgt voor stabiliteit (anti-torsi).