Snickers

Snickers workwear

Snickers Workwear is een van de leidende merken in de werkkledingindustrie in Europa en is vertegenwoordigd in meer dan 20 landen 다운로드. We stimuleren al meer dan 30 jaar de ontwikkeling van geavanceerde werkkleding op basis van de werkelijke behoeften van kundige vakmensen die op hun uitrusting moeten kunnen vertrouwen 다운로드.

Matti Viio: “Ik zal nooit een produkt verkopen dat ik niet eerst zelf heb getest”.

Snickers streeft iedere dag naar om grenzen te verleggen op het gebied van geavanceerd design samen met een superieure functionaliteit, comfort, bescherming en duurzaamheid 다운로드. Dit alles om het professionele leven van hardwerkende vakmensen eenvoudiger, veiliger en productiever te maken. En ze altijd in de voorlinie te houden 베스트 오브 미. We weten wat ervoor nodig is een klus te klaren.

Fighting for better workwear Snickers Workwear biedt geavanceerde werkkleding voor werkmensen die het beste van het beste willen op het gebied van veiligheid, bescherming en functionaliteit op het werk 시네마천국 ost 다운로드.

Snickers Workwear is een onderdeel van de Hultafors Group – een aantal topmerken die zich ervoor inzetten om vakmensen in de voorlinie te houden 다운로드.

Klik hier voor de Snickers catalogus